Королева сердець

Queen of Hearts ⭐ IMDB: 7.1

Рік: 2019
Країна: Данія, Швеція
Режисер: Май ель-Тукі

Актори:

  • Тріне Дюрхольм
  • Густав Лінд
  • Магнус Креппер
  • Лів Есмор Даннеманн
  • Сілья Есмор Даннеманн

Королева сердець — це еротичний датсько-шведський фільм від режисера Май ель-Тукі, що розповідає про напівзруйноване кохання між успішною юристкою Анною та не менш кращим хірургом Пітером. Кінострічка вийшла на широкий загал в 2019-му році, а в ролях зіграли такі актори: Тріне Дюрхольм, Густав Лінд, Магнус Креппер, Лів Есмор Даннеманн, Сілья Есмор Даннеманн та інші.

Події у кінострічці розгортаються навколо подружньої пари Анни та Пітера. Перша — зразкова юристка, одна із найкращих в країні. Вона спеціалізується на злочинах, які пов’язані із сексуальним насиллям над неповнолітніми. За свою професійну кар’єру вона змогла допомогти багатьом ні в чому невинним дітям. Другий — хірург, що рятує людські життя в операційній. Разом у пари є син, якого вони виховують та проводять здавалось би ідеальне сімейне життя, якому можна тільки позаздрити.

Проте далі все йде шкереберть, адже в домі з’являється Густав, який є сином Пітера від першого шлюбу та пасинком самої Анни. З його приходом у пари починаються конфлікти та непорозуміння, здавалось, що їхня любов поступово проходить. Але тут, Анна, яка все життя боролась із сексуальним насиллям проти неповнолітніх сама вирішує спокусити Густава. Жінка йде проти своїх принципів та кардинально порушує гармонію у сім’ї…
Королева сердець — це кінострічка, яка не тільки показує еротичну історію нестандартного кохання, а й висвітлює безліч проблем стосовно сексуального насилля щодо неповнолітніх.

Дивитися трейлер онлайн: