13 життів

Thirteen Lives⭐ IMDB: 7.8

Рік: 2022
Країна: США, Великобританія
Режисер: Рон Говард

Актори:

13 життів — це художній фільм про виживання від режисера Рона Говарда. В основу сюжету покладено реальні події, які відбувалися в 2018 році у Таїланді. На великі екрани стрічка вийшла 29 липня 2022 року. В головних ролях взяли участь: Вігго Мортенсен, Колін Фаррелл, Джоел Едгертон.

Події у кінострічці розпочинаються в Таїланді. Напередодні дня народження одного із підлітків, команда з футболу, яка складається із дванадцяти хлопчаків, разом зі своїм тренером вирушає в похід, щоб вдосталь повеселитися. В якості локації вони вибрали екскурсію до печери Тхамлуанг, яка не тільки шалено красива, а й небезпечна. Нічого не віщувало біди, та несподівано для всіх почався сезон дощів, через який вихід із печери було затоплено. Він призвів до ув’язнення групи всередині. Не дочекавшись вдома своїх дітей, батьки звернулися до відповідних органів. Незабаром, розгортається спеціальна рятувальна операція, до якої приєдналися драйвери з усього світу. Та чи вдастся рятувальникам визволити юнаків і їхнього тренера зі смертельної пастки?

Кінокартина 13 життів — це напружений та захоплюючий фільм, заснований на реальних подіях. Тут ви зможете пережити всі пригоди разом з нашими головними героями.

Дивитися трейлер онлайн: