Вавилон (2022, США)

Babylon ⭐ IMDB: 7.1

Рік: 2022
Країна: США
Режисер: Дам’єн Шазелл

Вавилон, актори:

Вавилон — це драматичний фільм режисера та сценариста Дам’єна Шазелла. Він розповідає історію про унікальні події в ранньому Голівуді. Прем’єра картини відбулась 25 грудня 2022 року. У головних ролях, зіркові актори: Бред Пітт, Марго Роббі та Дієго Кальва.

Сюжет

Події, відбуваються у Голівуді в 1926 році. На гучній, розпусній вечірці, в особняку керівника Kinoscope Studios зібрались популярні особистості та ті хто лише мріє про успіх і славу. Розкішне життя, багатство і світова популярність приваблюють обдарованих новачків з різних куточків країни. Саме тут хлопець із обслуговуючого персоналу — Менні Торрес знайомиться з актрисою-початківцем — Неллі Ларой та закохується в неї. Під завершення заходу, кожен отримує свій “щасливий квиток” у світ кіноіндустрії. Неллі запрошують на зйомки, а хлопець відвозить додому найпопулярнішу кінозірку, того часу — Джека Конрада, після чого починає працювати, асистентом продюсера. Головні герої поступово прокладають собі шлях на вершину слави, потопаючи у розкоші, вечірках та несамовитих оргіях. Однак, все це невдовзі опиниться під загрозою, коли на зміну німому кіно, прийде звуковий кінематограф.

Атмосфера Голівуду

Комедійна драма Вавилон покаже період серйозних змін у кіноіндустрії та занурить глядачів у атмосферу Голлівуду, що тільки починав ставати легендарним. Більше фільмів 2022 року в спеціальному розділі.

Дивитися трейлер онлайн: