Проєкт Адам

The Adam Project⭐ IMDB: 6.7

Рік: 2022
Країна: США
Режисер: Шон Леві

Актори:

Проєкт Адам — це художній фільм режисера Шона Леві. Він розповість про астронавта, який вирушає у минуле, де зустріне 12-річну версію самого себе. Кінопрем’єра відбулася 11 березня 2022 року. В головних ролях знялись: Раян Рейнольдс, Дженніфер Ґарнер, Зої Салдана, Марк Рафало, Кетрін Кінер.

Події у цій фантастичній картині крутяться навколо 12-річного Адама, який все ще сумує через раптову смерть батька. Він почувається самотнім і покинутим та зазнає булінгу з боку однокласників. Якось вночі, хлопчина стає свідком катастрофи невідомого летючого об’єкту. З нього виходить поранений чоловік, який потребує допомоги. Невдовзі, хлопець здивовано дізнається, що таємничий чоловік — це він сам, лише з майбутнього, де подорожі у часі тільки зароджуються.

Разом, вони ремонтують корабель і дорослий Адам розповідає, що насправді прилетів у пошуках Лори своєї дружини, яка померла під час місії в 2018 році. Однак, тут не все так просто, адже весь цей час на Адама будуть очікувати не дуже приємні сюрпризи…

Проєкт Адам — це цікавий пригодницький фільм про подорожі у часі, зі стрімким динамічним сюжетом та достатньою порцією гумору. Кінострічка підійде для перегляду і дорослим, і дітям.

Дивитися трейлер онлайн: