Кінгс Мен

The King`s Man⭐ IMDB: 6.3

Рік: 2022
Країна: США
Режисер: Метью Вон

Актори:

  • Гарріс Дікінсон
  • Даніель Брюль
  • Ріс Іванс
  • Рейф Файнз
  • Метью Гуд

Кінгс Мен — це комедійний бойовик про секретну спецслужбу, яка займається порятунком людей від злочинності. Стрічка є приквелом серії фільмів — “Kingsman” та знята режисером Метью Воном. На великі екрани картина вийшла 22 грудня 2021-го. У головних ролях взяли участь: Гарріс Дікінсон, Даніель Брюль, Ріс Іванс, Рейф Файнз, Метью Гуд та інші…

Події у фільмі, відбуваються на початку минулого століття, на порозі першої світової війни. Різні країни формують всілякі шпигунські спілки, які своїми хитрими схемами хочуть розпалити міжнародну ворожнечу та змінити хід історії. Зокрема, відомі такі скандальні особистості, як німецька шпигунка Мата Харі, сербський терорист Гаврило Принцип та російський провісник Григорій Распутін. Вони вели свою гру та плели великомасштабні інтриги заради втілення підступних планів. Зупинити кровопролиття і стабілізувати політичну ситуацію, повинні агенти незалежної, секретної спецслужби Кінгс Мен.

Центральною фігурою команди є Конрад, який усе своє свідоме життя, хотів допомагати людям. І тепер отримує шанс запобігти глобальному конфлікту. Але чи вдасться безстрашному хлопцю, виконати небезпечну місію?

Пригодницька кінострічка про шпіонів Кінгс Мен покаже, як створювалася легендарна організація на початку 20-го століття.

Дивитися трейлер онлайн: