Чоловік на ім’я Отто (2022, США)

A Man Called Otto⭐ IMDB: 7.6

Рік: 2022
Країна: США
Режисер: Марк Форстер

Чоловік на ім’я Отто (2022), актори:

  • Том Хенкс
  • Рейчел Келлер
  • Мануель Гарсіа-Рульфо
  • Камерон Бріттон
  • Маріана Тревіно
  • Майк Бірбілья

Чоловік на ім’я Отто — це американський драмедійний фільм про самотнього, сварливого вдівця на ім’я Отто, у виконанні талановитого Тома Хенкса. Кінострічка є другою кіноадаптацією роману “Чоловік на ім’я Уве шведського письменника Фредріка Бакмана. Режисер стрічки — Марк Форстер, а в головних ролях взяли участь: Рейчел Келлер, Мануель Гарсіа-Рульфо, Камерон Бріттон, Маріана Тревіно і Майк Бірбілья.

Сюжет

Кінокартина розповість, про шістдесятирічного Отто Андерсона, який втратив сенс життя після смерті своєї коханої дружини Соні. Тому тепер, пенсіонер приймає рішення покінчити життя самогубством. Та саме в той, день коли він хоче повіситися його плани руйнують нові сусіди. З приходом галасливого сімейства, життя старого буркотуна кардинально змінюється. Щодня стається щось, що заважає Отто побути на самоті та в тишині. Проте невдовзі, він стикається із невластивими собі почуттями — його життя наповнюється яскравими емоціями та пригодами. Невже, сімейство допоможе сивоволосому Андерсону, глянути на світ по-іншому?

Голодний кіт

Кінострічка Чоловік на ім’я Отто — це історія про те, як самотній, зневірений чоловік знаходить сенс життя допомагаючи іншим. Ця комедія покаже вам, що ніхто і ніщо так швидко, не приводить до тями, як голодний кіт, вагітна сусідка та уроки водіння на механіці.

Дивитися трейлер онлайн: