Американський психопат

American Psycho⭐ IMDB: 7.6

Рік: 2000
Країна: США
Режисер: Мері Геррон

Актори:

Американський психопат — це всім відомий фільм жахів з елементами чорної комедії від режисера та сценариста Мері Геррон. Картина вийшла на екрани 21 січня 2000 року. Це кіноадаптація однойменного скандального роману, написаного Бретом Істоном Еллісом. У головних ролях зіграли: Крістіан Бейл, Віллем Дефо , Джаред Лето, Джош Лукасс, Хлоя Севіньї.

У центрі сюжету, успішний двадцятисемирічний керівник інвестиційного банку Нью-Йорку, Патрік Бейтман, який буквально зациклений на ідеальності. Привабливий, інтелігентний перфекціоніст живе в елітному комплексі, їздить на “Феррарі” та носить виключно дизайнерські речі. Чоловік обожнює своє тіло, тому щодня ретельно робить маски для обличчя, займається спортом та правильно харчується тільки в дорогих ресторанах. На вигляд він ідеальний чоловік, та мрія кожної жінки. Однак, за всім цим ідеальним образом, ховається холоднокровний вбивця, який залюбки мучить та вбиває людей у вкрай збочені способи…. Та чи зможе він довго жити з такою сутністю?

Кінострічка Американський психопат — це історія людини, про маніакальну пристрасть до досконалості, яка згодом перетворилася на пристрасть до насильства. Ця картина зберігає вдалий баланс чорного гумору, іронії та сарказму.

Дивитися трейлер онлайн: