Шосте чуття

The Sixth Sense⭐ IMDB: 8.2

Рік: 1999
Країна: США
Режисер: М. Найт Ш’ямалан

Актори:

  • Брюс Вілліс
  • Гейлі Джоел Осмент
  • Тоні Коллетт
  • Олівія Вільямс
  • Донні Волберг

Шосте чуття — це містичний, детективний трилер про психоаналітика, що вивчає рідкісний випадок хлопчтка на ім’я Коул. Режисером став М. Найт Ш’ямалан. Головні ролі отримали популярні актори: Брюс Вілліс та Гейлі Джоел Осмент.

У центрі сюжету визнаний фахівець з дитячої психології – Малколм Крау. За видатні досягнення він отримує грамоту та саме в цей день, стається трагедія. Один з його колишніх пацієнтів Вінсент Грей, в минулому розумний і чуйний хлопчик прокрадається в квартиру лікаря Крау та стріляє в нього, після чого скоює самогубство. Наступної осені у Крау з’являється новий пацієнт, замкнутий і наляканий восьмирічний хлопчина Коул Сіер. Психолог помічає, що симптоми хвороби практично такі ж самі, як у Грея. Малколм намагається щосили допомогти дитині, щоб запобігти повторення аналогічної трагедії. Та доктор навіть і не здогадується, що невідворотно наближається до розгадки страшної таємниці….

Фільм Шосте чуття — це відмінне поєднання глибокої драми, гострого трилера та психологічного детектива. Захоплююча історія, яка розвивається до моторошного та несподіваного фіналу.

Дивитися трейлер онлайн: