Чужі

Aliens⭐ IMDB: 8.4

Рік: 1986
Країна: США
Режисер: Джеймс Кемерон

Актори:

  • Сігурні Вівер
  • Майкл Б’єн
  • Ленс Генріксен
  • Білл Пекстон
  • Пол Райзер

Чужі — це військово-науковий бойовик режисера Джеймса Кемерона. Прем’єра фільму відбулася 18 липня 1986 року. Кінострічка здобула чималої слави, адже отримала премію “Оскар” за “Найкращий звуковий монтаж” та за “Найкращі візуальні ефекти”. За словами багатьох критиків картина є еталоном у жанрі наукової фантастики. У головних ролях знялись: Сігурні Вівер, Майкл Б’єн, Ленс Генріксен, Білл Пекстон, Пол Райзер.

В центрі подій історія Еллен Ріплі та її боротьба із кровожерливими космічними потворами. Вона єдина, хто вижив після трагічних подій на зорельоті “Ностромо”.
Щоб врятуватись жінці довелося зануритися в капсулу, яка згодом збилася з встановленого курсу і довго блукала в космосі. Та все ж, на щастя, її підбирає пошукова команда і Ріплі пробудившись дізнається, що пробула в анабіозі 57 років. Їй повідомляють, що та сама планета LV-426 з якої вона ледь вибралася живою, тепер колонізована людьми, але зв’язок з ними обірвався.
Еллен пропонують відправитися на планету і за це обіцяють їй повернути звання офіцера. Разом з іншими десантниками Еллен повертається туди, знаючи, що її там чекає… Однак, цього разу все набагато-багато серйозніше…

Кісторічка Чужі — це продовження фантастично-жахливого фільму Чужий, яка розкриває історію войовничої Еллен Ріплі і її боротьбу з невідомими істотами. Неймовірні спецефекти, музичний супровід, який тримає в напрузі та цікава історія не залишить байдужими жодного любителя фільмів жахів.

Дивитися трейлер онлайн: