Репортаж

REC⭐ IMDB: 7.4

Рік: 2007
Країна: Іспанія
Режисер: Жауме Балагеро та Пако Пласа

Актори:

  • Мануела Веласко
  • Ферран Тераса
  • Пабло Россо
  • Хорхе Серрано

Репортаж — це іспанський фільм жахів, стилізований під документальну зйомку. Кінострічка розповість, про молоду телерепортерку та її оператора, які знімають нічну зміну в пожежній частині. Режисери фільму: Жауме Балагеро та Пако Пласа. В головних ролях взяли участь: Мануела Веласко, Ферран Тераса, Пабло Россо, Хорхе Серрано.

В центрі подій — Ангела, дівчина-репортер, яка постійно в пошуках сенсаційних матеріалів. Одного дня, вона зі своїм оператором Пабло, вирішує поїхати на виклик разом з командою рятувальників у житловий будинок. Там вони знаходять замкнену кімнату. Відкривши її, рятувальники та репортка виявляють напіводягнену літню жінку в крові, яка кидається на поліцейського та кусає його за шию. Невдовзі з’ясовується, що жителі будинку заражені жахливим вірусом, який перетворює їх на зомбі. Проте, надалі ситуація погіршується, коли Ангела залишається замкнена в будинку, без можливості вийти на вулицю. Тепер дівчина оточена десятками кровожерливих зомбі, які готові роздерти її на шматки…

Чи зможе головна героїня впоратися з монстрами та вибратися з того жахливого місця? І що насправді стало, причиною появи смертельного вірусу?

Репортаж — це моторошний фільм про зомбі. Головною особливыстю кінострічки є зйомка від першої особи в обмеженому просторі, адже вона ще більше інтригує та водночас наводить страх.

Дивитися трейлер онлайн: