9 Пісень (2004)

9 пісень

9 Songs ⭐ IMDB: 4.7

Рік: 2004
Країна: Велика Британія
Режисер: Майкл Уінтерботтом

Актори:

  • Кіран О’Брайєн
  • Марго Стиллі
  • Боббі Гіллеспі
  • Боб Харді
  • Хув Банфорд

9 пісень – це яскрава британська, еротична кінокартина, яка поєднує в собі елементи музики, драми, мелодрами та кінокартини для дорослих. Режисером цієї еротичної стрічки став Майкл Уінтерботтом. Водночас, в ролях знялось чимало акторів, зокрема: Кіран О’Брайєн, Марго Стиллі, Хув Банфорд, Боббі Гіллеспі, Боб Харді, Алекс Капранос, Мані, Рік МакКарті та інші.

Головними героями цього фільму є Метт та Ліза, а весь сюжет стрічки розгорається навколо їхніх унікальних стосунків. Хлопець та дівчина познайомилися на одному із рок-концертів, а після цього між ними спалахнула палка любов.

Однак, пара фактично застопорилась між величезним бажанням та любов’ю. З кожним днем, вони все більше дізнавалися про власну сексуальність та інтимність. Метт та Ліза проводять ще більше часу разом та досліджують один одного. Ця гаряча пара фактично забула про будь-які зобов’язання, тому все, що робили Метт та Ліза – це насолоджувались часом, який вони проводять разом.

Для більшої цікавості режисер цього фільму додав чимало екстравагантних сцен, де глядачі можуть на власні очі побачити неймовірну історію коханка між Лізою та Меттом. Такі частини фільму демонструють не лише сексуальність та інтимне життя парочки, а й їхню безмежну любов та кохання.

Найбільш цікавим у цій кінострічці є сама назва фільму, адже багато глядачів зовсім не розуміють, чому ця кінокартина носить ім’я “9 пісень”. Однак, це насамперед пов’язано з зустрічами Лізи і Метта. Їхнє перше “побачення” фактично відбулося під час рок-концерту. Згодом, сексуальна парочка продовжує відвідувати концерт за концертом, а після кожного з них їхні стосунки виходять на новий, ще більш гарячіший рівень. Таким чином, кожна з дев’яти пісень, які глядачі можуть почути у цій захоплюючій кінострічці символізує ключові моменти відносин між Лізою та Меттом.

Такий режисерський задум без сумнівів, сподобався глядачам не менше, ніж сам музикальний супровід у фільмі “9 пісень”.

Еротичне кіно

Фільм “9 пісень” – це яскравий представник розділу Еротичні фільми на нашому сайті. Режисер Майкл Уінтерботтом завдяки відвертим сценам зумів передати глядачам всю пристрасть, що відбувається між Меттом та Лізою у захоплюючій кінострічці під назвою “9 пісень”. Фільм без сумнівів можна вважати одним із найкращих у цьому жанрі.

Дивитися трейлер онлайн: