Із широко заплющеними очима (1999, США)

Eyes Wide Shut ⭐ IMDB: 7.5

Рік: 1999
Країна: Велика Британія, США
Режисер: Стенлі Кубрик

Із широко заплющеними очима (1999, США), актори:

Із широко заплющеними очима – це захоплююча повнометражна художня кінострічка, знята режисером та продюсером Стенлі Кубриком у 1999-му році. Фільм розповідає цікаву та водночас таємничу історію про стосунки Аліси та Вільяма. У головних ролях знялися легендарні та всесвітньо відомі актори Том Круз та Ніколь Кідман. Також серед акторів слід відзначити Сідні Поллака.

Сюжет

Події у цьому фільмі розгортаються навколо подружньої пари Гарфордів – Аліси та Вільяма. Вони стикаються з черговою проблемою, адже під час однієї з вечірок, що відбувалося у їхнього близького друга, Аліса зізнається, що в неї виникало велике бажання зрадити своєму чоловікові. Ці слова доволі серйозні вплинули на Вільяма.

Чоловік настільки був вражений неприємним зізнанням дружини, що він фактично одразу почав дивитися на цей світ зовсім іншими очима. Для Вільяма відкрилися нові сторони життя, адже йому захотілося “втопити горе” та перепробувати весь світ незнайомих, а іноді навіть заборонених сексуальних фантазій та еротичний утіх.

Для початку, Гарфорд вирішив замовити собі повію. Таким чином, він намагався хоча б трохи зменшити свою душевну біль. Однак, йому це не вдається зробити. Вільяму, все рівно погано.

Далі, чолов’яга згадав про свого співкурсника, що грає на піаніно (саме він був присутній на вечірці у друга, де дружина зробила те саме зізнання). З його слів, Вільям довідується надзвичайно важливу для себе інформацію – десь неподалік існує місце, де можна кохатися з найкращими жінками міста.

Однак, тут мова йде про таємниче товариство. Щоб до нього потрапити, Вільяму потрібно дізнатися пароль, який він отримає від свого товариша співкурсника.

Після цього, Вільям потрапляє до таємничого товариства, яке знаходиться за високим парканом у похмурому палаці. Він вже готовий був насолоджуватись момент, однак стається те, до чого Гарфорд явно не був готовий.

Цього чолов’ягу змогли розпізнати і тепер Вільяму загрожуватиме серйозне покарання. Однак, таємнича незнайомка вирішує заступитись за героя та пожертвувати собою.

Сюжет цієї стрічки надалі набирає ще більш несподіваних поворотів, адже у фільмі втрачається межа між реальністю та сном. В ході цих пригод Вільям та його дружина намагаються дізнатися якомога більше про таємничу сексуальну секту, однак, це питання залишиться надовго відкритим…

Сімейні цінності

Фільм “Із широко заплющеними очима” – це унікальна та водночас загадкова еротична стрічка, в основі якої режисер заклав сімейні цінності та благополуччя.

Дивитися трейлер онлайн: