Невірна (2002, США)

Unfaithful ⭐ IMDB: 6.7

Рік: 2002
Країна: США
Режисер: Едріан Лайн

Невірна (2002, США), актори:

  • Річард Гір
  • Дайан Лейн
  • Олівер Мартінез
  • Домінік Чайніз
  • Маргарет Колін

Невірна – це унікальний драматичний та еротичний трилер, знятий режисером Едріаном Лайном у 2002-му році. Фільм розповідає захоплюючу історію кохання, що руйнується прямо на очах у глядача. У головних ролях цієї еротичної кінострічки зіграли такі актори: Річард Гір, Дайан Лейн, Олівер Мартінез, Домінік Чайніз, Маргарет Колін, Чад Ло та інші.

Сюжет

Події у еротичній стрічці Едріана Лайна розгортаються навколо пари закоханих. Едвард та Конні Самнер вже тривалий час проживають щасливе життя. Пара мешкає неподалік від Нью-Йорку, разом вони виховують сина, також мають домашнього улюбленця – собаку. Здавалося б, життя цих двох є мрією для більшості людей на планеті. Однак, все не так просто, адже невдовзі трапиться зустріч, яка змінить хід подій геть в інше русло.

Під час свого перебування у Сохо, Конні Самнер зустрічає молодого та гарячого хлопчину, який одразу припав їй до душі. Незважаючи на свого чоловіка та образ “щасливої американської сім’ї” Конні все ж вирішує закрутити роман з юнаком. У нових стосунках заміжня Конні почувається максимально щасливою, адже між ним та її коханцем є все – спонтанність, краса, таємниця та навіть небезпека. Такі події Конні припало більше до душі, ніж монотонне життя з Едвардом.

Однак, невдовзі еротичний фільм Лайна набирає нових, зовсім неочікуваних обертів. Едвард Самнер починає здогадуватися про те, що його кохана дружина, з якою він прожив чимало років починає щось від нього приховувати. Розуміючи це, засмучений чоловік вирішує стежити за Конні, і як виявилось, не дарма.
Кожного разу, Едвард дізнається ще більше болісних подробиць бурхливого роману між Конні та її коханцем. Але, згодом чоловік не витримує. Він здійснює надзвичайно рішучий крок та зустрічається з коханцем Конні.

Едвард Самнер засмучений, стривожений та напружений вирішує піти на зустріч. Однак, перебуваючи у гніві, він може піти на будь-який крок, адже чолов’яга ніяк не змириться з тим, що його багаторічний щасливий шлюб з Конні може рухнути за такий короткий час. Чи вдасться все ж таки Едварду та Конні зберегти сім’ю?

Напружена еротична кінострічка

Фільм “Невірна” – це надзвичайно напружена еротична кінострічка, яка вражає глядачів з перших кадрів. У цьому фільмі режисер намагався передати історію зруйнованого кохання, яке доводить бідолашного Едварда Самнера до рішучих та надзвичайно важких кроків, адже Конні була сенсом усього його життя…

Дивитися трейлер онлайн: