Аладдін

Aladdin ⭐ IMDB: 6.9

Рік: 2019
Країна: США
Режисер: Ґай Річі

Актори:

  • Вілл Сміт
  • Мена Массуд
  • Наомі Скотт
  • Марван Кензарі
  • Навід Неґабан

Аладдін — це американський комедійний та пригодницький фільм-фентезі, режисера Ґая Річі від студії Walt Disney Pictures. Сценарій був написаний у співавторстві Джона Августа та Ванесси Тейлор. Головні ролі виконали Вілл Сміт, Мена Массуд, Наомі Скотт, Марван Кензарі, Навід Неґабан, Насім Педрад та Біллі Маґнуссен.

Позитивний і добрий фільм, який розповість про веселі та захоплюючі пригоди бідного хлопчини Аладдіна з королівства Аграбе. За сюжетом герой займається крадіжками і навіть не мріє про те, щоб стати принцом. Проте, одного дня на міському ринку він випадково зустрічається з принцесою Жасмін, яка втекла з палацу. Чи то за обставинами долі, чи за власним бажанням Аладдін в ту ж мить закохується в красуню Жасмін. Тепер його головною мета — завоювати серце неперевершеної принцеси.

Однак, без труднощів Аладдіну не вдасться нічого досягти. Адже в той час візир Аграби Джафар хоче відібрати владу над містом та встановити над ним свій контроль. Для цього йому потрібно отримати лампу, яка знаходиться в чарівній печері. Однак, потрапити туди може тільки людина з чистою душею, якою і є Аладдін. Хлопець настільки сильно горить власним бажанням здобути серце Жасмін, що погоджується допомогти підступному візиру. Проте, далі на нього чекатимуть такі пригоди та небезпеки, про які вам навіть не снилося…

Аладдін — це захоплююча та місцями навіть драматична кінострічка від знаменитого режисера Ґая Річі. Фільм покаже вам легендарну історію кохання Аладдіна та Жасмін, а також змусить вас разом з головними героями пережити безліч пригод та небезпек!

Дивитися трейлер онлайн: