Дім дивних дітей

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children ⭐ IMDB: 6.7

Рік: 2016
Країна: Велика Британія
Режисер: Тім Бертон

Актори:

Дім дивних дітей міс Сапсан — це американський фільм-фентезі, знятий Тімом Бертоном, за книгою Ренсома Ріггза. Фільм розповідає про 16-річного хлопчика, який відправляється на острів до загадкового сирітського притулку. У головних ролях: Ейса Баттерфілд, Ева Грін, Семюел Лерой Джексон та інші.

З дитинства Джейкоб Портман чув від свого дідуся історії про дивні створіння, які живуть в будинку на острові, проте онук вважав його розповіді вигадками. Після смерті старого хлопець знаходить зачіпки, які приводять його до таємничого притулку для дітей з надзвичайними здібностями, якими керує загадкова міс Перегрін. Юнак був вражений таким чарівним та неймовірним місцем і тепер переконується, що розповіді дідуся це не вигадки, а справжнісінька реальність.

Юний Портман знайомиться з мешканцями цього “дому” та дізнається про іхні особливі здібності та про загрозу, що насувається з боку жахливих та зовсім недружніх створінь…
Тепер Джейк зі своїми новими друзями повинен використати власну унікальну здатність, щоб перемогти ворогів та врятувати дітей з особливого притулку Міс Перегрін, однак чи зможе він це зробити?

Ця кінострічка перенесе глядача у світ фантастичних, таємничих та хвилюючих пригод, де головний герой повинен запобігти катастрофічній події, яка може змінити хід їхньої історії.

Дивитися трейлер онлайн: