Перекладач

The Covenant ⭐ IMDB: 7.5

Рік: 2023
Країна: США
Режисер: Ґай Річі

Актори:

Перекладач — це американський фільм, в жанрі бойовик, що розповідає про напружені події в Афганістані за участі американського військового Джона Кінлі та його перекладача. Кінострічка вийшла на широкий загал у 2023-му році, її режисером став відомий Ґай Річі, а в головних ролях зіграли: Джейк Джилленголл, Дар Салім, Александер Людвіґ, Ентоні Старр, Джонні Лі Міллер та інші.

Події у фільмі розгортаються під час конфлікту в Афганістані. Там, військовий Сполучених Штатів, морський піхотинець Джон Кінлі вирішує знайти перекладача, завдяки якому він зміг би більше розуміти місцевих жителів. На його прохання відгукнувся чоловік на ім’я Ахмед. Колись, його сина вбили бійці Талібану, тому зараз він до них ставиться як до ворогів і звичайно ж, Ахмед не міг не погодитись допомогти Джону.

Одного разу афганець Ахмед побачив на власні очі, як загін Джона Кінлі потрапляє в засідку терористів. Сам Джон отримує дуже серйозне поранення та висить на волоску від смерті. Тоді перекладач вирішує діяти та рятує його від загибелі. Згодом на них розпочнеться полювання, але Джон Кінлі тепер вважає своїм істинним обов’язком допомогти Ахмеду та його родині виїхати з Афганістану до США. Та чи зможуть вони втілити це в реальність та не потрапити на гачок Талібану?

Фільм Перекладач — це неймовірна історія про справжню дружбу та відданість. Здавалося б, афганець Ахмед та американський військовий Джон — це точно не ті люди, які могли б стати хорошими друзями, однак реальність виявилась зовсім іншою.

Дивитися трейлер онлайн: