Минулі життя

Past Lives ⭐ IMDB: 8.1

Рік: 2023
Країна: США
Режисер: Селін Сон

Актори:

  • Ґрета Лі
  • Ю Тео
  • Джон Маґаро
  • Айзек Павелл

Минулі життя — це американський драматичний фільм від режисера Селін Сон, який вийшов у 2023-му році. Кінострічка розповідає унікальну любовну історію про Юні Нору та Хе Сона. В головних ролях цього фільму зіграли: Ґрета Лі, Ю Тео, Джон Маґаро, Айзек Павелл та інші.

Основні події у цьому фільмі розгортаються навколо двох персонажів — хлопця на ім’я Хе Сон, та дівчини, яку звуть Юні Нора. В дитинстві вони обидвоє полюбляли разом проводити багато часу. Настільки багато, що між ними виникла симпатія. Але на жаль, обставини склались так, що дівчинка разом зі своєю сім’єю покидає всіх друзів та близьких, в тому числі і Хе Сона та переїжджає із Кореї до невеликого канадського містечка. Там, вона натхненна бажанням стати відомою письменницею розпочинає нове життя.

Невдовзі Юні Нора досягає значних успіхів та переїжджає до одного з найвідоміших мегаполісів світу — Нью-Йорка. Там вона отримує неочікуване повідомлення — так, Хе Сон знову з’явився у її житті, однак тепер, між ними велика відстань, яку подолати не так вже й просто. Та чи зможуть вони впоратись з цими труднощами та все ж довести, що любов завжди перемагає?

Фільм Минулі життя це — це унікальна стрічка в жанрі драматичного кіно, адже тут режисер втілив у реальність цікаву задумку — поділ на декілька сюжетних ліній, кожна з яких розпочинається через 12 років та демонструє вам реальність головних героїв.

Дивитися трейлер онлайн: