Місія Стоун (2023, США)

Heart of Stone ⭐ IMDB: 5.7

Рік: 2023
Країна: США
Режисер: Том Гарпер

Місія Стоун (2023), актори:

  • Ґал Ґадот
  • Маттіас Швайгхьофер
  • Джеймі Дорнан
  • Арчі Мадекве
  • Софі Оконедо

Місія Стоун — це американський кримінальний бойових з великою кількістю пригод від режисера Тома Гарпера. Прем’єра цієї стрічки відбулась 11 серпня 2023 року, а в головних ролях взяли участь такі актори: Ґал Ґадот, Маттіас Швайгхьофер, Джеймі Дорнан, Арчі Мадекве, Софі Оконедо та інші.

Сюжет

Ця кінокартина розповість вам про Рейчел Стоун — оперативника міжнародної розвідки, яка забезпечує безпеку у всьому світі та робить все для того, щоб побороти злочинність. Сама Рейчел за весь час своєї роботи стикалась з великою кількістю складних завдань, однак на цей раз на неї чекає щось особливо небезпечне. Стоун отримує нове завдання. Воно полягає в тому, щоб викрити хакерку, яка намагається зашкодити фактично всій організації, та навіть всьому світі. Агент Стоун збирається з усіма силами та рішуче йде на всі небезпеки, незважаючи ні нащо. Вона готова до будь-яких пригод заради того, щоб розкрити справу та підтвердити свій статус зразкового агента. Однак, чи вдасться Рейчел Стоун все ж перемогти надзвичайно серйозного ворога?

Любителям бойовиків

Фільм Місія Стоун — це кінострічка, яка точно сподобається всім любителям бойовиків, криміналу та екшену. Тут ви зможете насолодитись справжніми небезпечними пригодами та на власні очі побачити професіоналізм тендітної, але в той же час мужньої Рейчел Стоун!

Дивитися трейлер онлайн: