Тисяча і один

A Thousand and One ⭐ IMDB: 7.0

Рік: 2023
Країна: США
Режисер: А. В. Роквелл

Актори:

  • Тейяна Тейлор
  • Аарон Кінгслі
  • Авен Кортін
  • Джосайя Кросс
  • Вільямм Кетлетт

Тисяча і один — це американський фільм в жанрі кримінальної драми, що розповідає захоплюючу історію про бідну африканську жінку Інес. Кіностріча була знята режисером А. В. Роквеллом, а в головних ролях взяли участь: Тейяна Тейлор, Аарон Кінгслі, Авен Кортін, Джосайя Кросс, Вільямм Кетлетт та інші.

Фільм Тисяча і один продемонструє вам дуже проникливу і навіть місцями трагічну історію про жінку на ім’я Інес, яка після свого звільнення з в’язниці починає пошуки рідного сина. Інес намагається всіма можливими способами повернути свою дитину, адже її материнська любов цього дійсно варта. Вона самотужки займається пошуками хлопчика, який знаходиться невідомо де.

Однак, після того, як Інес все ж змогла дізнатись про місце перебування свого сина на неї очікують нові труднощі. Державні органи опіки відмовляються віддавати їй рідну дитину, адже вважають, що вона не здатна забезпечити його. В той же час інша сім’я намагається всиновити хлопчика. Бідолашна Інес вирішує піти на відчайдушний крок та викрасти свого сина. Однак, чи зможе вона подолати всі труднощі, після возз’єднання з рідною дитину? Та чи зможе Інес показати свою справжню материнську любов?

Тисяч і один — це кінострічка, яка доведе до сліз будь-кого. Адже тут йдеться про найважливіше для кожної людини — возз’єднання сім’ї та справжню материнську любов, яку не замінить ніщо.

Дивитися трейлер онлайн: