БлекБері

BlackBerry ⭐ IMDB: 7.4

Рік: 2023
Країна: Канада
Режисер: Метт Джонсон

Актори:

  • Джей Барушель
  • Ґленн Говертон
  • Метт Джонсон
  • Кері Елвіс
  • Сол Рубінек

БлекБеррі — це надзвичайно цікавий фільм, заснований на реальних подіях, що розповідає історію про створення культового мобільного телефону. Режисером кінострічки став канадець Метт Джонсон, а в головних ролях знялись такі актори:
Джей Барушель, Ґленн Говертон, Метт Джонсон, Кері Елвіс, Сол Рубінек та інші.

Фільм БлекБеррі розповість вам справжню історію про створення одного з найкращих телефонів за всі часи. Весь сюжет розгортається навколо двох близьких друзів, які разом вирішують створити компанію, що займається розробкою чіпів. Однак, на жаль, тут їм не вдається досягти успіху, адже їхній бізнес стає повністю провальним. Тоді у друзів виникає нова прогресивна ідея — поєднати в одному пристрої пейджер та комп’ютер та створити телефон, який буже відомий на весь світ. Майк та Даг вирішують залучити до свого масштабного проєкту бізнесмена-невдаху Джима Белсіллі, який зовсім не цінував своїх колег та обожнював тільки гроші. Він неодноразово створював перешкоди на шляху до успіху, проте, це не завадило їм створити найпопулярніший мобільний телефон для роботи.

Кінострічка БлекБеррі — це унікальна історія про те, як незважаючи на всі труднощі та розбіжності троє колег змогли втілити у реальність масштабний проєкт. Blackberry — найпопулярніша лінійка бізнес-смартфонів у світі.

Дивитися трейлер онлайн: