Ґран Туризмо

Gran Turismo ⭐ IMDB: 7.4

Рік: 2023
Країна: США, Великобританія, Японія
Режисер: Ніл Бломкамп

Актори:

  • Девід Харбор
  • Орландо Блум
  • Деррен Барнет
  • Джері Халлілуелл Хорнер
  • Джимон Хонсу

Ґран Туризмо — це спортивний фільм, знятий режисером Нілом Бломкампом в 2023-му році. Кінострічка розповідає унікальну історію про автомобільні гонки, яка ще й частково була заснована на реальних подіях. У фільмі Бломкампа взяли участь достатньо відомі актори, зокрема: Девід Харбор, Орландо Блум, Деррен Барнет, Джері Халлілуелл Хорнер, Джимон Хонсу та інші.

Події у кінострічці засновані на серії популярних відеоігр Gran Turismo, а сам фільм розповідає дивовижну історію хлопчика Дженна Марденборо, який у 2008 році взяв участь у реаліті-шоу, що, в свою чергу, дозволяло згодом прийняти участь у реальних автоперегонах “під крилом” Nissan. Тоді Дженн себе настільки добре проявив, що зумів пробитися в справжні, великі автоперегони, просто граючи в ігри. Схожа сюжетна стрічка присутня і у самому фільмі Ґран Туризмо, адже там ви зможете подивитись, як ще зовсім юний Дженн Марденборо втілює всі свої мрії у реальність, здобуває славу, отримує овації та найголовніше — стає професійним автогонщиком.

Фільм Ґран Туризмо — це унікальна та захоплююча історія, що розповідає про здійснення заповітних мрій на прикладі юного хлопця Дженна Марденборо. Він, все життя граючи у відеогру мріяв потрапити на справжню арену для гонок і в кінці кінців зумів добитись бажаного результату.

Дивитися трейлер онлайн: