Оппенгеймер

Oppenheimer ⭐ IMDB: 8.6

Рік: 2023
Країна: США
Режисер: Крістофер Нолан

Актори:

Оппенгеймер — це американський біографічний фільм від відомого режисера Крістофера Нолана, що розповідає історію про творця атомної бомби Роберта Оппенгеймера. Кінострічка одразу ж після свого виходу набрала серйозних рейтингів та стала третім найкасовішим фільмом в 2023-му році. В головних ролях фільму Оппенгеймер знялись: Кіліан Мерфі, Емілі Блант, Метт Деймон, Роберт Дауні молодший, Флоренс Пью та інші.

Події у цій кінострічці розгортаються навколо Роберта Оппенгеймера — відомо вченого фізика, який за запрошенням генерал-лейтенанта армії Сполучених Штатів Леслі Гровса почав роботу над розробкою атомної бомби. Роберт зібрав команду надзвичайно талановитих вчених, які разом працювали над одним із найнебезпечніших проектів за всю історію людства. Зрештою, вони успішно змогли з цим впоратись та закінчити роботу над атомною бомбою, яка була надзвичайно важлива для американського уряду. Сам Роберт Оппенгеймер на початку думав, що його розробка не принесе ніякої шкоди людства.

Але далі трапляється те, чого він явно не очікував. Кінець Другої світової війни та атомна бомба, яку Сполучені Штати скинули на Хіросіму та Нагасакі. Схвильований та нервовий Оппенгеймер йде до кабінету лідера Сполучених Штатів Гаррі Трумена…

Фільм Оппенгеймер — це хіт 2023-го року, що розповість вам всю правду про розробку зброї масового знищення та жахливі наслідки Другої світової війни.

Дивитися трейлер онлайн: