Шпигунка

Spy ⭐ IMDB: 7.0

Рік: 2015
Країна: США
Режисер: Пол Фіг

Актори:

Шпигунка — це американський фільм в жанрі комедія від режисера і сценариста Пола Фіга. Кінострічка розповість вам про пригоди, в якій весь час потрапляла агент ЦРУ Сьюзі Купер. Фільм з’явився в 2015-му році, а в головних ролях зіграли такі легендарні актори кіно: Меліса Маккарті, Джейсон Стетхем, Роуз Бірн, Джуд Лоу, Боббі Каннавале та інші.

Події у кінострічці відбуваються навколо Сьюзен Купер, яка все життя мріяла стати агентом ЦРУ, але все на що вона спромоглася — це робота у штабі. Проте далі в агентстві трапляється серйозна проблема — один із співробітників раптово гине під час виконання свого завдання. Тоді керівництво вирішує, що для його виконання потрібна та людина, яка раніше ніде не світилась і звичайно, на цю роль підійшла сама Сьюзен Купер, якій доведеться грати роль багатодітної матусі.

На початку вона слухала та виконувала всі настанови керівництва, але далі Сьюзен хоче вирішувати по-своєму та потрапляє в різноманітні пригоди та небезпеки. Сьюзен ризикує своїм життям та життями інших людей, проте її це не зупинить, адже вона вже повністю увійшла в роль секретного агента ЦРУ. Стрілянина, бійки, зради, вбивства та безліч неочікуваних поворотів — це те, що ви зможете побачити у легендарній комедійній стрічці під назвою Шпигунка.

Шпигунка — це фільм, який варто передивлятися не один раз, адже ті пригоди в які потрапляла Сьюзен заслуговують на це.

Дивитися трейлер онлайн: