Ніч у музеї

Night at the Museum ⭐ IMDB: 6.5

Рік: 2006
Країна: США
Режисер: Шон Леві

Актори:

  • Бен Стіллер
  • Оуен Вілсон
  • Карла Гуджино
  • Дік Ван Дайк
  • Мікі Руні

Ніч у музеї — це комедія, пригоди та фантастики в одному фільмі від відомого режисера Шона Леві. Сама кінострічка з’явилась в 2006-му році та одразу ж отримала хороші відгуки від глядачів. В головних ролях знялись: Бен Стіллер, Оуен Вілсон, Карла Гуджино, Дік Ван Дайк, Мікі Руні та інші.

Події у фільмі розгортаються навколо чоловіка на ім’я Ларрі Дейлі. З першого погляду він невдаха, адже зумів втратити і свою роботу, і дружину, а також ризикує зовсім перестати спілкуватись зі своїм десятирічним сином на ім’я Нік. Здається, що його життя котиться у прірву…

Проте далі Ларрі Дейл вирішує знайти нормальну роботу для того, щоб заробляти гроші хоча б на власне життя. Його приймають охоронцем в Американський музей природознавства і саме з цього моменту розпочинається все найцікавіше. Ларрі Дейл в першу ж ніч своєї роботи дізнається про те, що абсолютно всі експонати, які присутні в музею — оживають. Це відбувається завдяки старовинному єгипетському артефакту. Ларрі зміг поспілкуватися особисто з експонатом Теодора Рузвельта, побачити на власні очі майже живий скелет динозавра та багато-багато іншого. Життя в музеї дійсно було яскравим, проте далі Ларрі Дейл потрапить у такі пригоди, які вам навіть і не снилось! Ризики, переслідування, пригоди та нарешті щасливе життя Ларрі — все це у фільмі Ніч у музеї.

Ця кінострічка зможе показати вам фантастичні пригоди, які особисто переживав протягом усього фільму Ларрі та його близькі.

Дивитися трейлер онлайн: