Mr. Popper's Penguins

Mr. Popper’s Penguins ⭐ IMDB: 6.0

Рік: 2011
Країна: США
Режисер: Марк Вотерс

Актори:

  • Джим Керрі
  • Карла Гуджино
  • Анджела Ленсбері
  • Офелія Ловібонд

Пінгвіни містера Поппера — це американський комедійний та сімейний фільм, знятий у 2011-му році режисером Марком Вотерсом. Кінострічка розповідає історію про успішного маклера Поппера, життя якого раптово дуже сильно змінюється. В головних ролях знялись: Джим Керрі, Карла Гуджино, Анджела Ленсбері, Офелія Ловібонд та інші.

Події у цьому фільмі розгортаються навколо дуже успішного маклера на ім’я Том. З кожним днем у нього все більше прогресу в роботі і він покроково прямує до своєї мети — отримання нової посади.

Проте, раптово Тому приходить посилка, він відкриває ящик та бачить там лід і… пінгвіна. В недорозумінні Том починає згадувати про свого батька, який якраз і працював поруч з пінгвінами, а це, судячи з усього було подарунком для Тома. Згодом у Поппера з’являються ще декілька пінгвінів, які спочатку дуже заважають йому вести нормальне життя, в тому числі і робочі процеси. Проте далі трапляється те, чого точно ніхто не чекав, адже цих домашніх улюбленців полюбили діти Тома та навіть його колишня дружина… Але це ще не кінець, адже на всіх них чекатиме серйозне випробування, де вирішуватиметься доля і пінгвінів, і цілої сім’ї Попперів.

Фільм Пінгвіни містера Поппера — це комедія, яка також має нотки серйозності, адже в тут ви зможете дізнатись дуже багато як про самого Тома, так і про його родичів та стосунки з ними.

Дивитися трейлер онлайн: