Готель Гранд Будапешт

The Grand Budapest Hotel ⭐ IMDB: 8.1

Рік: 2014
Країна: США, Німеччина
Режисер: Вес Андерсен

Готель Гранд Будапешт, актори:

  • Рейф Файнз
  • Тоні Револорі
  • Фарід Мюррей Абрахам
  • Едрієн Броуді
  • Сірша Ронан

Готель “Гранд Будапешт” — це німецько-американська стрічка комедійно-драматичного жанру, що розповідає про доволі цікаві історії про відвідувачів та працівників цього готелю. Сам фільм був знятий у 2014 році, а його режисером став Вес Андерсен. В головних ролях фільму знялись: Рейф Файнз, Тоні Револорі, Фарід Мюррей Абрахам, Едрієн Броуді, Сірша Ронан та інші.

Сюжет

Події у кінострічці розгортаються у 1932-му році у вигаданій країні, яка має назву Зубровка, хоча, сама вона більше схожа на Угорщину. Все розвивається якраз в той період, коли Перша світова війна вже давно закінчилась, а Друга ще навіть не розпочалась. Основна інтрига у фільм коїться навколо хлопця на ім’я Зеро, він — консьєрж в готелі під назвою “Гранд Будапешт”, який прийшов сюди вже після смерті легендарного Мосьє Ґустава Х (консьєрж, який задовольняв багатих клієнток готелю та отримував від них чималі гроші).

Справа Мосьє Ґустава вже давно відійшла, але зате його спадок не дає спокою родичу однієї з клієнток цього готелю. Він вирішує почати їхні пошуки та всіляко намагається заволодіти тим самим спадком легендарного консьєржа, проте чи вдасться йому це зробити? Та яку роль в цьому зіграє Зеро?

Заплутана історія

Фільм Готель “Гранд Будапешт” — це на перший погляд дуже заплутана та водночас дуже цікава історія з великою кількістю харизматичних та цікавих героїв.

Дивитися трейлер онлайн: