Грім у тропіках

Tropic Thunder ⭐ IMDB: 7.1

Рік: 2008
Країна: США, Німеччина, Велика Британія
Режисер: Бен Стіллер

Актори:

Грім у тропіках — це унікальний комедійний фільм-пародія, який висміює голівудські кінострічки про війну, зокрема такі як “Сльози сонця”, “Взвод” та “Врятувати рядового Раяна”. Кінострічка була знята режисером Беном Стіллером у 2008 році, а в акторському складі присутні такі знаменитості: Роберт Дауні молодший, Бен Стіллер, Джек Блек, Том Круз, Стів Куґан та інші.

Фільм розпочинається з провальних зйомок кінострічки про війну у В’єтнамі — це сталось через максимально незлагоджену роботу всієї знімальної групи. Проте зйомки хоч і були невдалими, але їх все ж треба продовжити.

Тоді акторів вирішують висадити в центр Золотого трикутника — це територія наркоторговців із банди Пекучих драконів, проте, вони здається самі не були в курсі цього. Згодом, головні герої потраплять у полон до цих же самих “бандюків” та будуть терпіти їхні знущання. Далі на них чекатимуть нові пригоди — фабрика, на якій Пекучі Дракони витовляли героїн, пошук полонених та безліч інших жахливих та одночасно смішних подій, які будуть терпіти та переживати Таг, Джеф, Кевін та інші герої.

Фільм Грім у тропіках — це ідеальний приклад того, як можна поєднати в одне ціле жахливі, криваві події та смішний, комедійний сюжет. І все це було зроблено лише для того, щоб висміяти Голівуд.

Дивитися трейлер онлайн: