Диктатор

The Dictator ⭐ IMDB: 6.4

Рік: 2012
Країна: США
Режисер: Ларрі Чарльз

Актори:

Диктатор — це комедійний фільм від американського режисера Ларрі Чарльза знятий у 2012-му році. Сама кінострічці розповідає смішну і місцями напружену історію про диктатора на ім’я Хаффаз Аладін. В головних ролях знялись: Саша Барон Коен (він також був одним із продюсерів), Бен Кінґслі, Анна Фаріс, Джон Рейлі та Джейсон Манцукас.

Події у фільмі розгортаються навколо Хаффаза Аладіна — правителя вигаданої країни під назвою Вадія. Аладін — це найгірший приклад правителя, який тільки може бути, адже він в країні затіяв повний безлад. Аладін вбиває всіх, хто йому не подобається, організовує свої спортивні змагання та сам же їх виграє (звичайно, не зовсім справедливим шляхом), а також прагне розробити власну ядерну зброю, щоб всіх знищити.

Одного разу, вся світова спільнота вирішила зібратись для того, щоб вислухати президента Вадії та переконатись в тому, що ядерної зброї не буде. Хаффаз Аладін звичайно ж вирушив у Нью-Йорк для того щоб виступити, але тут стається те, чого точно ніхто не чекав. Дядько Аладіна Тамір робить так, що головний герой залишається без своєї головною особливості — великої чорної бороди. Аладіна тепер не впізнати, тому Тамір ставить його двійника на пост глави Вадії та отримує ту владу, про яку він так довго мріяв. Далі на самого головного героя чекають довгі блукання Нью-Йорком, нові знайомства, пригоди та навіть кохання, проте головна інтрига полягає в тому, чи зможе Хаффаз Аладін повернути своє законне місце диктатора?

Кінострічка Диктатор – це якісна комедія від Ларрі Чарльза, яка висміює правителя диктаторського режиму, зокрема фільм навіть був іронічно присвячений “світлої пам’яті Кім Чен Іра”.

Дивитися трейлер онлайн: