Півтора шпигуна

Central Intelligence ⭐ IMDB: 6.3

Рік: 2016
Країна: США
Режисер: Роусон Маршалл Тербер

Актори:

  • Двейн Джонсоні
  • Кевін Гарт
  • Аарон Пол
  • Емі Раян
  • Меггі Парк

Півтора Шпигуна — це американський фільм від режисера Роусона Маршалла Тербера, що поєднує в собі одразу два жанри — комедію та бойовик. Фільм вийшов у 2016 році, а в головних ролях зіграли такі актори, як: Двейн “Скала” Джонсон, Кевін Гарт, Аарон Пол, Емі Раян, Меган Парк та інші.

Кінострічка розпочинається з того, що наш головний герой Боб Стоун потрапляє під тиск хуліганів, які висміюють оголеного хлопчину фактично перед цією школою і єдиним, хто тоді протягнув Бобу руку допомоги — Келвін, головна зірка школи.

Проходять роки, Келвін знайшов собі роботу, а Боб немов кудись безслідно зник. Життя самого Келвіна здається взагалі не цікавим, адже в нього навкруги одна робота та рутина. Але, раптом він отримує повідомлення від того самого Боба, Боба, якого вже зовсім не впізнати… Пригоди друзів розпочинаються вже з того моменту, коли Боб та Келвін зустрілись в одному кафе, там, вже не товстий, а мускулистий хлопчина Боб бездоганно наваляв хуліганам і вразив свого друга. Далі вони стають все більшими товаришами та проводять багато часу, проте Боба час від часу починають переслідувати незнайомі люди, схожі на агентів. Зрештою, Келвін таки дізнається таємницю Боба — він секретний агент ЦРУ, який перебуває на завданні, для виконання якого йому потрібен сам Келвін. Чорношкірий хлопець старається уникати цього та відмовляється, проте доля вирішила по-іншому. Завдяки появі Боба Келвін зміг перетворити свою рутину в мега-круті пригоди, перестрілки та бойовики за участю інших агентів ЦРУ та злочинців.

Півтора шпигуна — це поєднання двох найбільш популярних жанрів кіно — бойовика та комедії. Сам фільм розповість вам про дуже дивну дружбу між Бобом та Келвіном, яка буде довгою та щасливою.

Дивитися трейлер онлайн: