Фокус

Focus ⭐ IMDB: 6.6

Рік: 2015
Країна: США
Режисер: Гленн Фікарра, Джон Рекуа

Актори:

Фокус — це цікава американська комедійна стрічка із нотками трагедії та криміналу. Вона розповість вам про масштабні афери та вражаючі “фокуси” від головних героїв. Кінострічка була знята режисерами Гленном Фікарра та Джоном Рекуа в 2015 році, а в головних ролях знялись легендарні Вілл Смітт та Марго Роббі. Також серед акторів присутні Родріго Санторо, БіДі Вонг, Роберт Тейлор та інші.

Події у фільмі відбуваються в Сполучених Штатах. Шулер і злюдюга Ніккі Сперджен знайомиться з дрібною аферисткою на ім’я Джесс Барретт. Та просить його навчити всім азам шахрайства, якими так бездоганного володіє Ніккі. Він, звичайно погоджується та в процесі вони закохуються один в одного та разом проводять доволі серйозні афери. Проте далі на героїв очікує неминуча розлука.

Пройшло три роки і Ніккі, який отримує замовлення від впливого мільярдера в Буенос-Айресі знову зустрічає Джесс, яка на той момент була близькою людиною сеньйора Гарріги (так звали мільярдера). Згодом Ніккі успішно виконує завдання Гарріги та знову зближується зі своєю колишньою. Все йде до того, що між ними виникне новий роман. Проте раптом, сам мільярдер Гарріга дізнається про те, що “фокусник” Ніккі весь час його обманював та приймає жорстоке рішення, якого точно ніхто не очікував…

Фільм Фокус — це незвична трагічна комедія про шахрайство, любов та гроші, які весь час переслідували двох головних героїв — досвідченого афериста Ніккі та привабливу шахрайку Джесс.

Дивитися трейлер онлайн: