Серцеїд

Heartbreaker ⭐ IMDB: 6.7

Рік: 2010
Країна: Франція
Режисер: Паскаль Шомей

Актори:

Серцеїд — це захоплююча французька романтична комедія, яка розповість про доволі дивного хлопчину Алекса, що здатен розлучити будь-яку пару, але врешті-решті отримує надзвичайно складне завдання. Кінострічка була знята режисером Паскалем Шомеєм у 2010-му році, а в головних ролях знялись: Ромен Дюріс, Ванесса Параді, Жюлі Ферр’є, Франсуа Дам’єн, Ендрю Лінкольн та інші.

Події в цій комедії розвиваються навколо хлопця на ім’я Алекс. Алекс заробляє тим, що разом зі своїми спільниками руйнує будь-який любовний зв’язок між парами на замовлення. Звичайно ж, завдяки своїм вправним здібностям. Проте тут не все так просто, як здається адже, в нього є одне золоте правило — ніколи не руйнувати пари, в яких люди по-справжньому кохають одне одного…

Раптово у Алекса трапляється ситуація, в якій йому терміново необхідні гроші і він отримує чергове замовлення — зруйнувати кохання між Жюльєтт ван дер Бек та Джонатаном Олкоттом, які в дійсності любили одне одного. Алекс погоджується, але протягом довгого часу всі його намагання йдуть просто в нікуди. Прийоми, які були відпрацьовані ще декілька років тому не діють, хлопець нервує та переживає… а далі трапляється те, що взагалі передбачити було неможливо…. Чи зможе Алекс зрештою добитись своєї мети чи все ж його спіткає невдача?!

Серцеїд — це ідеальне поєднання романтичного та комедійного фільму в одному. В основу режисери заклали історію Алекса, що заробляв гроші максимально дивним способом, розбиваючи пари, але згодом сам потрапив у “пастку”.

Дивитися трейлер онлайн: