1+1

1+1 ⭐ IMDB: 8.5

Рік: 2011
Країна: Франція
Режисери: Олів’є Накаш та Ерік Таледона

Актори:

  • Франсуа Клюзе
  • Омар Сі
  • Анн Ле Ні
  • Одрі Флеро
  • Клотильда Моллел

1+1 — це неймовірна та захоплююча французька комедія, яка була заснована на реальних подіях. Кінострічка знята режисерами Олів’є Накашем та Еріком Таледона розповість історію про аристократка Філіпа та його дивакуватого помічника Дріса. В 1+1 знялись такі актори: Франсуа Клюзе, Омар Сі, Анн Ле Ні, Одрі Флеро, Клотильда Молле та інші.

Комедійний шедевр французьких режисерів розпочинається з того, що аристократ Філіп, який після аварії на параплані став інвалідом вирішує знайти людину, яка буде за ним доглядати. До нього приходило безліч людей, але всім він відмовляв, адже вважав, що з ними цікаво не буде. Вже після того, як Філіпп переглянув майже всіх до нього з’являється темношкірий хлопець на ім’я Дріс, який явно не підходив на роль ідеального кандидата. І якщо чесно, тому йому ця робота звичайно не була потрібна. Проте сам аристократ вирішує інакше і саме з цього моменту починається найцікавіше!

Після того, як Дрісс став допомагати аристократу в його маєтках почав творитись повний хаос, проте життя Філіпа засяяло новими барвами, адже це саме то, чого він так хотів. Дріс, який виріс на вулиці не був схожий на інших, він весь час втягував в різноманітні авантюри вже немолодого багатія, але той тільки за. Раптове побачення, величезна кількість пригод та нове, по-справжньому яскраве життя — це все, що Дріс робив для свого друга Філіпа у французькій кінострічці під назвою 1+1.

1+1 — це комедійна кінострічка про двох настільки різних, але водночас і дуже схожих героїв. Чорношкірий хлопець із Сенегалу та приголомшливо багатий аристократ змогли стати справжніми товаришами та втілити стільки всього, про що вам навіть і не снилося!

Дивитися трейлер онлайн: