Маленька смерть

The Little Death ⭐ IMDB: 7.0

Рік: 2014
Країна: Австралія
Режисер: Джош Лоусон

Актори:

  • Бояна Новаковіч
  • Деймон Херріман
  • Кейт Малвейні
  • Кейт Бокс
  • Патрік Браммелл

Маленька смерть — це австралійська еротична драма із нотками комедії, що розповідає історії про три подружні пари, які стикаються з тими чи іншими проблемами в житті. Кінострічку зняв режисер Джош Лоусон, а в головних ролях фільму зіграли: Бояна Новаковіч, Деймон Херріман, Кейт Малвейні, Кейт Бокс, Патрік Браммелл, а також сам Джош Лоусон та безліч інших акторів.

Події в фільмі відбуваються навколо трьох подружніх пар, у кожного з яких є своя унікальна історія. Пол і Мейв останнім часом вважають, що їхнє інтимне життя стало занадто нудним, тому пара вирішує спробувати нові, неоднозначні та місцями навіть жорстокі методи, і здається їм це подобається. У Рованни та Річарда зовсім інші проблеми. Пара почувається не щасливою, тому що всі їхні спроби завагітніти стають невдалими. Для них інтимне життя вже занадто рутинне. Еві та Ден також стикаються зі стандартними сімейними проблемами, постійні чвари та конфлікти між закоханими до добра не доводять. Проте, кожна із пар намагається справитись зі своїми проблемами та покращити становище в сім’ї. Хтось звертається до спеціаліста, хтось придумує нові рішення, ну а хтось просто чекає на той час, коли все стане набагато кращим!

Маленька смерть — це унікальний приклад того, як одночасно режисер зміг показати найбільш поширені сімейні проблеми та втілити їх не в сумну мелодраму, а в цікаву комедію із харизматичними героями.

Дивитися трейлер онлайн: