Дика орхідея (1989, США)

Wild Orchid ⭐ IMDB: 4.5

Рік: 1989
Країна: США
Режисер: Залман Кінг

Дика орхідея, актори:

  • Міккі Рурк
  • Керрі Отіс
  • Жаклін Біссет
  • Брюс Ґрінвуд
  • Ассумпта Серна

Дика орхідея – це захоплююча еротична мелодрама, знята американським режисером Залманом Кінгом ще у 1989-му році. Фільм розповідає про життя та кохання Емілі. У цій кінострічці знялось чимало акторів, зокрема серед них: Міккі Рурк, Керрі Отіс, Жаклін Біссет, Брюс Ґрінвуд, Ассумпта Серна, Олег Відов та інші.

Події у цій надзвичайно цікавій стрічці розгортаються довкола дівчини на ім’я Емілі. Вона – успішна та досвідчена співробітниця юридичної компанії. Одного разу, їй довелося вирушити до Бразилії, а саме в Ріо-де-Жанейро, де дівчина повинна була провести та завершити велику операцію, що пов’язана з нерухомістю.

Прибувши туди, на Емілі очікував несподіваний поворот. Дівчина раптово знайомиться з чоловікам на ім’я Джейсон Віллер (його в цій кінострічці зобразив легендарний Міккі Рурк). Молодик виглядав доволі симпатичним та водночас загадковими. Це доволі серйозно зацікавило гарячу Емілі. Тому, вона ведеться на чарівність та спокусливі дії сексуального мільйонера.

Під ритми карнавалу Джейсон Віллер розкриває для Емілі зовсім нові та раніше небачені сексуальні та еротичні фантазії. Однак, мільйонер не робить ніяких активних дій, тому це більше схоже на гру, яку вирішив затіяти Джейсон.

Емілі вражена діями Джейсона, однак, невдовзі він спровокував дівчину на зв’язок з іншими хлопцями. Водночас, сам мільйонер в цей час лише виступає спостерігачем, дивлячись на те, симпатична та гаряча Емілі кохається з іншими чоловіками.

Звичайно, що Емілі далеко не перша “жертва” у Віллера, тому спочатку може здаватися, що такі витівки нічим хорошим не закінчиться. Однак, дівчина поводить себе настільки щиро, що невдовзі багатий серцеїд змушений відкрити власне серце перед Емілі…

Унікальність фільму

Кінострічка Залмана Кінга є дійсно унікальною в своєму жанрі. Насамперед це пов’язано з тим, що перша версія цього фільму так і не потрапила на широкий загал. Все через те, що у фільмі містилося занадто багато сексуальних сцен, тому ця кінокартина не змогла потрапити до рейтингу R. Згодом, деякі сцени були видалені, а стрічку побачили мільйони глядачів по всьому світу.

Крім того, цікавим є також те, що головні герої цього фільму на момент зйомок справді зустрічалися. Тому, серед глядачів поширювалися чутки, що сексуальні сцени з фільму були справжніми.

Кінострічка “Дика орхідея” – це історія про кохання та величезну сексуальну пристрасть, що виникає між головними героями у фільмі.

Дивитися трейлер онлайн: