Дзвінок

The Ring⭐ IMDB: 7.1

Рік: 2002
Країна: США
Режисер: Гор Вербінські

Актори:

  • Наомі Воттс
  • Мартин Гендерсон
  • Девід Дорфман

Дзвінок — це голлівудський ремейк японського фільму жахів, знятий режисером Гором Вербінські. Захоплюючий, напружений та дуже страшний хоррор, про загадковий відеозапис, який приносить смерть тим, хто його подивиться. Прем’єра стрічки відбулася 2 жовтня 2002 року. В головних ролях взяли участь: Наомі Воттс, Мартин Гендерсон, Девід Дорфман та інші.

Події в кінострічці, розвиваються навколо журналістки Рейчел Келлер. Яка береться розслідувати серію загадкових смертей чотирьох підлітків. Згодом, жінка дізнається, що всі діти померли після перегляду дивної відеокасети. Після цього, кожному надійшов дзвінок від невідомого, який пророкував їм смерть через сім днів в страшних муках.

Головна героїня не здається та все таки знаходить і переглядає жахливий відеозапис після чого отримує зловісний телефонний дзвінок. З цьому моменту в Рейчел є рівно тиждень, щоб розгадати цю загадку та не стати наступною жертвою страшного демона. Однак, в небезпеці не тільки жінка, а і її допитливий синочок, який переглянув резервну копію запису і тепер мучиться від моторошних кошмарів…

Дзвінок — це фільм, який відкриває перед глядачем світ зловісної і таємничої історії. Та чи зможе головна героїня обдурити смерть і врятувати себе та сина?

Дивитися трейлер онлайн: