Воно

It⭐ IMDB: 7.3

Рік: 2017
Країна: США
Режисер: Андерс Мускетті

Актори:

  • Джейден Мартелл
  • Джеремі Рей Тейлор
  • Софія Лілліс
  • Фінн Вулфград

Воно — це перша частина американського фільму жахів, знятого Андресом Мускетті на основі роману Стівена Кінга. Стрічка розповідає про невідому істоту, яка тероризує та лякає ні в чому невинних дітей. Головні ролі в кінострічці Воно зіграли: Джейден Мартелл, Джеремі Рей Тейлор, Софія Лілліс, Фінн Вулфград та інші.

За сюжетом, події відбуваються в маленькому містечку Деррі в штаті Мене, де відбуваються незрозумілі та жахливі речі. Тут, рік тому сталося страшне вбивство дитини. Старший брат цього хлопчика, Білл все ще не може отямитися та повірити в смерть Джорджі. Юнак відчуває провину в його зникненні і тому разом зі своїми друзями вирушає на пошуки брата. Вони з’ясовують, що кожні 27 років в місті зникають діти і за всім цим стоїть якась зловісна сутність. Вона виявляється в формі страшного клоуна Пеннівайза. Підлітки вирішують боротися з ним та навіть хочуть знищити цю істоту повністю… Однак, цьому протистоянні хлопці залишаться зовсім самі, зіткнувшись зі своїми найбільшими страхами…

Воно — це захоплюючий та моторошний фільм, який є черговою екранізацією бестселерів Стівена Кінга. Воно — це історія, яка занурить глядача в світ зла та божевілля, а також покаже як власні страхи впливають на наше життя. Фільм рекомендується до перегляду любителям хоррорів.

Дивитися трейлер онлайн: