Сім

Seven⭐ IMDB: 8.6

Рік: 1995
Країна: США
Режисер: Девід Фінчер

Актори:

Сім — це культовий американський трилер про розслідування таємничих вбивств, пов’язаних з сімома смертними гріхами. Стрічка знята режисером Девідом Фінчером за сценарієм Ендрю Кевіна Вокера. У головних ролях зіграли такі популярні актори як: Бред Пітт, Морган Фрімен, Гвінет Пелтроу та Кевін Спейсі.

Головні події у цьому фільмі розвиваються навколо двох персонажів. Досвідчений детектив Сомерсет багато років свого життя віддав роботі в поліції, він мріє піти на пенсію і поїхати подалі від міста і його грішних мешканців. Однак, букквально за декілька днів до відставки детектива в місті з’являється жорстокий вбивця, на рахунку якого вже аж дві смерті. Цю справу доручають старому детективу Сомерсету та дають йому в напарники молодого, енергійного Мілза. Вже через кілька днів схоже вбивство повторюється знову і детективи розуміють, що це точно не остання жертва.
Сомерсет та Міллз приходять до висновку, що полюють на продуманого маніяка, який вибирає своїх жертв зовсім не випадково. Вбивця забирає життя лише у грішних жителів міста…

Фільм Сім — це загадкова історія про вбивства, пов’язані з сімома смертними гріхами, що записані в Біблії. Сама кінострічка здатна продемонструвати вам всі переваги класичних хоррор-фільмів.

Дивитися трейлер онлайн: