Імла

The Mist⭐ IMDB: 7.1

Рік: 2007
Країна: США
Режисер: Френк Дарабонт

Актори:

  • Томас Джейн
  • Марсія Гей Гарден
  • Лорі Голден
  • Андре Брауер
  • Тобі Джонс

Імла — це американський фільм жахів, що розповідає таємничу історію невеликого міста, яке було окутане жахливим та містичним туманом. Ця кінострічка була знята режисером Френком Дарабонтом на основі повісті легендарного Стівена Кінга “Туман”. Головні ролі отримали: Томас Джейн, Марсія Гей Гарден, Лорі Голден, Андре Брауер, Тобі Джонс та інші.

За сюжетом, після сильного нічного буревію Девід Дрейтон і його дружина Стефані, оглядають завдану шкоду їхньому будинку. Та невдовзі помічають густий, білий туман, який спускається з гір, де знаходиться військова база. Там триває розробка чогось таємничого, а сам проєкт називається “Стріла”. В цей же день, прихопивши сина Девід із сусідом, як і багато мешканців міста відправилися в супермаркет, в якому немає електрики, так як і по всьому місту.

Перебуваючи в черзі, раптово, увагу привертає чоловік, який різко побіг до машини, попереджаючи всіх про серйозну небезпеку в імлі. Згодом, туман на ставав густішим, на вулиці було чутно жахливі людські крики, а земля тряслась так, немов містечко накрив потужний землетрус. Там — небезпечно, однак що ховає в собі ця зловісна імла та хто стоїть за жахливою небезпекою всім? Все це повинні вияснити наші головні герої, звісно якщо вони виживуть…

Імла — це пронизливий драматичний хоррор, який покаже вам таємниці містечка та безліч фантастичний та місцями навіть “кошмарних” пригод наших головний героїв.

Дивитися трейлер онлайн: