Маленький Ніколя

Little Nicholas⭐ IMDB: 7.1

Рік: 2009
Країна: Франція
Режисер: Лоран Тірар

Актори:

  • Максим Годар
  • Кад Мерад
  • Валері Лемерсьє
  • Сандрін Кіберлен
  • Мішель Дюшоссуа

Маленький Ніколя (2009)
Маленький Ніколя — це французька сімейна комедія, про пригоди хлопчика-школяра, його друзів та батьків. На екрани стрічка вийшла 30 вересня 2009 року. Режисер фільму Лоран Тірар, а головні ролі отримали: Максим Годар, Кад Мерад, Валері Лемерсьє, Сандрін Кіберлен, Мішель Дюшоссуа та інші.

Події у цій кінокартині розвиваються навколо маленького, простого хлопчика на ім’я Ніколя, який є великим шанувальником пригод. Ніколя ходить в школу і займається звичайними для цього віку дурницями.

Однак, якось його однокласник Жоакім прийшовши до школи засмучено розповів Ніколи, що батьки його напевно скоро відвезуть до лісу і там кинуть. Все через те, що у нього скоро з’явиться молодший брат. Сам Ніколя настільки близько сприйняв інформацію свого однолітка, що подумав, що на нього чекатиме та ж сама доля. Далі наш “маленький Ніколя” вирішує діяти. Він зі своїми однокласниками створює план, на який дорослі точно не очікували…

Фільм Маленький Ніколя був знятий за мотивами книги Рене Госіні. Це цікава та смішна сімейна комедія, яка покаже вам, як маленький бешкетник зі своєю компанією витворяють різні речі і шокують цим дорослих, сіючи за собою хаос та безлад.

Дивитися трейлер онлайн: