Крістофер Робін

Christopher Robin⭐ IMDB: 7.2

Рік: 2018
Країна: США
Режисер: Марк Форстер

Актори:

Крістофер Робін — це фантастично-пригодницький фільм режисера Марка Форстера. Кінострічка розповість вам про хлопця на ім’я Крістофер Робін, який через багато років, в переломний момент життя, зустрічає свого улюбленого друга дитинства — Вінні. В головних ролях взяли участь: Юен Мак-Грегор, Гейлі Етвел, Джим Каммінгс, Бред Гарретт та інші.

Колись давно, юний Крістофер побував в чарівній подорожі, де зустрів казкових героїв. Йому вдалося віднайти там ведмедика Вінні та подорожувати з ним в незвичайному лісі. Але роки йдуть, а дитячі ігри залишаються лише у спогадах. Тепер він дорослий чоловік, сім’янин, батько донечки і сумлінний працівник. На першому місці в нього робота і часу на сім’ю немає навіть на вихідних.

Та все змінюється, коли одного разу Крістофер Робін випадково зустрічає свого старого друга Вінні Пуха, який хоче взяти його знову туди, де казка оживає. Однак, тепер все не так просто, адже Вінні та Крістофер змушені будуть пройти безліч перешкод, щоб віднайти всіх втрачених друзів дитинства…

Фільм Крістофер Робін є екранізацією всесвітньо відомої казки Алана Мілна, який подарував світу улюбленця всіх дітей — Вінні Пуха. Це чудова кінострічка про дорослі страхи, дитячі таємниці та фантазію, яка рятує від надокучливої буденності.

Дивитися трейлер онлайн: