Пригоди Паддінгтона

Paddington⭐ IMDB: 7.3

Рік: 2014
Країна: США, Велика Британія, Франція
Режисер: Пол Кінг

Актори:

Пригоди Паддінгтона — це сімейний комедійний фільм британського режисера Пола Кінга. Він розповідає про доброго та ввічливого ведмедя Паддінгтона, який приїжджає до Англії та стикається з неочікуваними пригодами. Прем’єра картини відбулася у Великій Британії 23 листопада 2014. У головних ролях: Г’ю Бонневіль, Бен Вішоу, Саллі Гокінз, Джулі Волтерс, Ніколь Кідман та інші.

Багато років назад в непрохідних джунглях Перу, британський мандрівник знайшов неймовірно розумну породу ведмедів. Вони навчилися говорити і мали доволі дивну пристрасть до мармеладу. Після такого відкриття вчений повернувся додому, а його нові волохаті друзі залишилися жити своїм життям.

Минуло багато часу, і тепер юне ведмежа прибуває в Лондон, але британська столиця виявилася зовсім не такою привітною, якою її описував вчений. Паддінгтон ледь не залишився покинутим на вулиці, та на щастя симпатичний гість знайомиться з сім’єю Браунів, які погоджуються поселити його в себе. Саме вони дають герою нове ім’я і допомагають зробити перші кроки в новому та зовсім незнайомому світі. Однак, якраз тоді, коли Паддінгтон вже освоюється в британській столиці для нього з’являється нова та дуже серйозна проблема…

Фільм Пригоди Паддінгтон — це сімейна кінострічка, яка покаже вам унікальну та дуже насичену історію життя несподівано гостя в Лондоні.

Дивитися трейлер онлайн: