Поклик пращурів

The Call of the Wild⭐ IMDB: 6.7

Рік: 2020
Країна: США
Режисер: Кріс Сендерс

Актори:

Поклик пращурів — це американський пригодницький фільм на основі роману Джека Лондона “Поклик предків». Тут ви зможете дізнатись про історію справжньої дружби золотошукача Джона Торнтона і собаки Бака, якому судилося потрапити зі свого затишного будинку в Каліфорнії у суворі холоди канадського Юкону. Режисером фільму став Кріс Сендерс, а в головних ролях знялись: Гаррісон Форд, Омар Сі, Кара Джі, Ден Стівенс, Бредлі Вітфорд та інші.

Події розгортаються на Юконі за часів так званої “Золотої лихоманки”. В центрі сюжету — домашній пес на прізвисько Бак, який потрапляє з теплого Півдня в умови жорсткої Півночі. Тут він поступово дичавіє, пристосовується до важкої праці та постійного холоду. Бак також стикається з дикими собаками та іншими небезпеками. На безкрайніх холодних просторах у добродушного собаки пробуджуються інстинкти хижака, які допомагають вижити і захистити себе в суворих умовах.

Однак далі на бідолашного собаку чекає несподіванка у вигляді знайомства з Джоном Торнтоном — людиною, яка для Бака стане справжнім другом. Згодом на них чекатиме безліч небезпечних та максимально цікавих пригод!
Поклик пращурів — це цікавий та добрий сімейний фільм, який переносить вас у захоплюючий світ дружби між собакою і людиною.

Дивитися трейлер онлайн: