Впусти мене

Let the Right One In ⭐ IMDB: 7.9

Рік: 2008
Країна: Швеція
Режисер: Томас Альфредсон

Актори:

  • Каре Хедебрант
  • Ліна Леандерсон
  • Пер Рагнар
  • Хенрік Даль

Впусти мене — шведський драматичний фільм жахів режисера Томаса Альфредсона. Це історія про самотнього хлопчика та його небезпечну дружбу зі справжнім вампіром. Картина була створена на основі однойменного роману письменника Йона Айвіде Ліндквіста. Головні ролі у фільмі зіграли: Каре Хедебрант, Ліна Леандерсон, Пер Рагнар, Хенрік Даль та інші.

Події розвиваються навколо дванадцятирічного хлопчика Оскара, який живе в передмісті Стокгольма. Щодня підліток терпить постійні знущання однолітків однак, все це замовчує і не скаржиться батькам. І лише по ночах в щоденнику він детально описує, план помсти кожного кривдника.

Якось, вночі Оскар знайомиться з новою сусідкою, дівчинкою на ім’я Еллі, яка взимку на вулиці ходить в легкому одязі і не мерзне, що дуже дивно. Діти миттєво знаходять спільну мову і стають друзями. Нова подруга вчить хлопця хоробрості, щоб протистояти шкільним хуліганам. Та все змінюється, коли головний герой дізнається, що Еллі не проста дівчинка, а справжній, кровожерливий вампір, якому потрібно лише одне — людська кров…

Впусти мене — це атмосферний, драматичний хоррор про самотність та небезпечну дружбу, яка згодом переросла в щось більше. Кінострічка Альфредсона хоче показати нам співіснування добра і зла.

Дивитися трейлер онлайн: