Ейр

Air⭐ IMDB: 7.4

Рік: 2023
Країна: США
Режисер: Бен Аффлек

Актори:

  • Метт Деймон
  • Бен Аффлек
  • Віола Девіс
  • Кріс Мессіна

Ейр — це біографічна драма на основі реальних подій, яка розповідає справжню історію продавця взуття Сонні Ваккаро. Прем’єра стрічки відбулась 5 квітня 2023 року. Режисером фільму став Бен Аффлек, а головні ролі виконали: Метт Деймон, Бен Аффлек та Віола Девіс.

За сюжетом головні події відбуваються в Сполучених Штатах, в країні, яка надзвичайно обожнює баскетбол. Надворі —1984 рік. Компанія Nike, яка виробляє спортивний одяг та взуття сильно поступається всім своїм конкурентам. Головний герой — Сонні Ваккаро. Він працює в баскетбольному підрозділі Nike, який перебуває на ранніх стадіях свого розвитку. Тому, для збільшення продаж, чоловік пропонує зацікавити баскетболістів, щоб розрекламувати нову модель кросівок. Невдовзі, Сонні знайомиться із баскетболістом-новачком — Майклом Джорданом і бачить в ньому потенціал. Ризикуючи всім, менеджер пропонує спортсмену партнерство з можливістю, створювати власну модель взуття. Майбутня зірка баскетболу все ж погодилась на таке партнерство, однак, на шляху до створення легендарного бренду на головних героїв очікуватиме ще безліч складних випробувань…

Кінострічка Ейр розповість глядачам про легендарне партнерство та покаже створення того самого, всім відомого бренду Air Jordan, який зробив революцію у спорті та сучасній культурі.

Дивитися трейлер онлайн: