Ти тут, Боже? Це я, Маргарет (2023)

Are You There God? It’s Me, Margaret⭐ IMDB: 7.4

Рік: 2023
Країна: США
Режисер: Келлі Фремон Крейг

Актори:

  • Рейчел МакАдамс
  • Еббі Райдер Фортсон
  • Ель Грем
  • Бенні Сафді

Ти тут, Боже? Це я, Маргарет — американська комедійна драма, режисера та сценариста Келлі Фремона Крейга. Фільм заснований на однойменному підлітковому романі, американської письменниці Джуді Блум. Світова прем’єра стрічки відбулась на міжнародному кінофестивалі в Сан-Франциско 23 квітня 2023-го. У головних ролях: Рейчел МакАдамс, Еббі Райдер Фортсон, Ель Грем, Бенні Сафді та Кеті Бейтс.

У центрі сюжету юна дівчинка Маргарет. Вона зі своєю сім’єю переїжджає з Нью-Йорка до передмістя Нью-Джерсі, через підвищення на роботі її батька. Переїхавши до нового міста, дівчинка швидко подружилася зі своєю сусідкою та однокласницею Ненсі. Та новий період у житті головної героїні проходить із труднощами. Одного разу, вчителька Маргарет, дає завдання у класі, яке пов’язане із релігією. Та підліток не любить релігійні свята, оскільки її мати християнка, а батько єврей, тому вони вирішили не нав’язувати свою віру дочці. Одинадцятирічна дівчинка має сама вирішити свою релігійну ідентичність. Тому, вона про це говорить із Богом, у своїх щоденних молитвах, просячи в нього підтримки…

Кінострічка Ти тут, Боже? Це я Маргарет розкриває тему дорослішання підлітків із різних сторін. Це зворушливий та добрий фільм, який не залишить глядача без уваги.

Дивитися трейлер онлайн: