Елвіс

Elvis⭐ IMDB: 7.3

Рік: 2022
Країна: США
Режисер: Баз Лурманн

Актори:

  • Том Генкс
  • Олівія Деджонг
  • Люк Брейсі
  • Келвін Гаррісон

Елвіс — це біографічний фільм, який розповість про кар’єру “Короля Рок-н-ролу” — Елвіса Преслі. Режисером стрічки став Баз Лурманн, а прем’єра відбулась 23 червня 2022 року. Остін Батлер зіграв головну роль, за яку отримав нагороду — “Золотий глобус”. Також ролі отримали: Том Генкс, Олівія Деджонг, Люк Брейсі, Келвін Гаррісон молодший та інші…

В центрі сюжету історія життя і творчості Елвіса Преслі та складні взаємини з його менеджером – Томом Паркером. З самого дитинства, майбутня зірка любив співати та захоплювався афроамериканскими піснями, які в подальшому взяв за основу своєї творчості. Невдовзі, під час виступу на музичному шоу хлопця, помічає підполковник Паркер. Він відкриває для себе, великий потенціал та сексуальну харизму в музиканта і бере його піід свою опіку.

З того моменту, починається стрімкий зліт кар’єри співака аж до небувалої слави. Незабаром, він знаходить своє кохання — Прісциллу, яка також вплинула на творчість зірки. Весь час всесвітньо відомий співак проходить через найскладніші життєві випробування на шляху до трону “Короля Рок-н-ролу”.

Драматична картина Елвіс покаже вам, як зародилася легендарна зірка Рок-н-ролу, від якої, фанатіли мільйони людей по цілому світу.

Дивитися трейлер онлайн: