Аватар. Шлях води

Avatar: The Way of Water ⭐ IMDB: 7.6

Рік: 2022
Країна: США
Режисер: Джеймс Кемерон

Актори:

Аватар: Шлях води — це американський епічний науково-фантастичний 3D-фільм від режисера та сценариста Джеймса Кемерона, який став продовженням стрічки “Аватар” (2009). Довгоочікувана прем’єра фільму відбулася 6 грудня 2022 року. Майже всі члени акторського складу першої частини повернулись до своїх ролей, зокрема: Сем Вортінгтон, Зої Салдана, Стівен Ленг, Джованні Рібізі, Сігурні Вівер та інші…

Події у картині відбуваються, через п’ятнадцять років після того, як на’ві відбили вторгнення людей на Пандору. Джейк Саллі створив сім’ю з Нейтірі та виховує своїх дітей, при цьому продовжує бути вождем клану. Та нажаль, спокійне життя на’ві руйнується, адже людство знову повернулося великим флотом на Пандору і хоче колонізувати її. Вони руйнують і спалюють все, щоб побудувати бази. Тому, місцеві жителі повинні тікати.

Джейк та його друзі намагаються боротися із загарбниками, але все виявляється безуспішним. Тому він, вирішує покинути Оматікайя, і шукає притулку у вождя клану Меткаїна з Пандори. Та головний герой навіть і не підозрює, що за його слідами прямує загін підполковника Кворича, в якого на меті стоїть знищити Саллі та всю його сім’ю… Кінокартина “Аватар: Шлях води” — це довгоочікуваний сиквел з цікавим сюжетом та приголомшливими візуальними ефектами, який занурює у дивовижний водний світ.

Дивитися трейлер онлайн: