Топ Ган Меверік

Top Gun: Maverick ⭐ IMDB: 8.3

Рік: 2022
Країна: США
Режисер: Джозефа Косінскі

Актори:

Топ Ган: Меверік — це американський драматичний бойовик 2022 року, режисера Джозефа Косінскі. Він є прямим продовженням культового фільму 1986 року “Найкращий стрілець”. Події у картині, відбуваються через 36 років, після подій у першій частині, вони покажуть продовження історії. У головних ролях популярний актор Том Круз, Вел Кілмер, Дженніфер Коннеллі, Майлз Теллер, Джон Гемм та інші…

У центрі сюжету знову безстрашний, високопрофесійний та дуже досвідчений пілот Пітт Мітчелл на прізвисько “Меверік”… Однак, він вже в тому віці, коли настав час змінювати свої звички. Тому, щоб залишитися затребуваним в справі, яку любить і поважає, “Меверік” приймає рішення навчати пілотів-новачків. Невдовзі, після того як головний герой став льотним інструктором загону — “Топ Ган”, йому доводиться познайомитися з Бредомлі Бредшоу. Він є сином найкращого друга Мітчелла, який трагічно загинув в авіакатастрофі. Тепер же час Бредомлі мріє стати висококваліфікованим пілотом, як і його батько. Однак, чи зможе легендарний “Меверік” зробити з Бредомлі та інших пілотів справжніх “асів”?

Топ Ган: Меверік — це захоплюючий фільм, який точно справить враження на кожного глядача. Неймовірні повітряні бої на літаках, красиві пейзажі, порція гумору та завжди молодий і прекрасний Том Круз зробили цей фільм особливим.

Дивитися трейлер онлайн: