Кріпосна (2019, Україна)

Love in Chains⭐ IMDB: 7.1

Рік: 2019
Країна: Україна
Режисер: Фелікс Герчиков і Максим Литвинов

Кріпосна (2019, Україна), актори:

Кріпосна – це драматичний історичний телесеріал про історію української кріпачки Катерини, яка проходить через складні випробування, борючись за свою свободу. Прем’єрна серія вийшла на телеекрани 25 лютого 2019-го. Режисери проекту — Фелікс Герчиков і Максим Литвинов. Протягом двох сезонів головну роль виконувала Катерина Ковальчук, проте в третій частині акторку замінили, і замість неї на роль кріпачки обрали, Соню Прісс. Також у головних ролях знялись: Олексій Яровенко, Станіслав Боклан, Ольга Сумська, Ксенія Мішина та інші…

Сюжет

За сюжетом, події розгортаються у Ніжині, в 19 столітті, під час кріпацтва та процвітання панщини. У центрі історії, мила і розумна сирота – Катерина Вербицька. Вона є власністю заможного поміщика, Петра Червінського. Все життя Катерина бачила від чоловіка тільки зневажливе і погане ставлення. Проте незважаючи на це, дівчина з дитинства росла та виховувалася як дворянка, завдяки своїй хресній Анні Червінській, яка полюбила її як рідну доньку. Невдовзі після багатьох років перебування на війні, додому повертається син господарів — Григорій. Побачивши в себе вдома чарівну Катю, в нього одразу з’являється бажання заволодіти нею, після чого він домагається її.

В той же час з війни повертається і дворянин Олександр Косач. З яким згодом, випадково зустрічається головна героїня. Скромна дівчина, одразу, ж з першої зустрічі взаємно закохується в молодого красеня. Однак не все так просто, Олексій – спадкоємець старовинного роду, а Катерина – кріпачка. Однак, чи зможуть вони бути разом, незважаючи на серйозні перешкоди?

Занурення

Серіал Кріпосна занурить глядача в історичну атмосферу з неймовірними декораціями та пишними костюмами. Він покаже, як головна героїня проходить через неймовірно важкі та жахливі речі, і попри це все не втрачає своє добре серце.

Дивитися трейлер онлайн: