Будиночок на щастя (2018, Україна)

Budynochok na shchastya⭐ IMDB: –

Рік: 2018
Країна: Україна
Режисер: Сергій Атрощенко

Будиночок на щастя (2018, Україна), актори:

  • Константин Войтенко
  • Наталія Денисенко
  • Віталіна Біблів
  • Назар Задніпровський

Будиночок на щастя — це український комедійний телесеріал, знятий режисером Сергієм Атрощенко. Там глядачі можуть побачити пригоди Макса та його дружини, які переїжджають з Києва в село, щоб відкрити свій бізнес. Прем’єрна серія вийшла на новому каналі — 16 жовтня 2018 року. Проєкт складається із чотирьох сезонів та нараховує 112 серій. Головні ролі виконали: Константин Войтенко, Наталія Денисенко, Віталіна Біблів, Назар Задніпровський.

Сюжет

Сюжет серіалу розвивається навколо молодої сімейної пари. Головний герой Максим живе і працює в Києві, а його дружина Маша знаходиться в творчому пошуку, проте ретельно займається собою і безмірно тратить гроші чоловіка. Та одного дня, все змінюється. Прискіпливий начальник звільняє Макса з роботи, тому втомившись від людей і міської метушні, він хоче переїхати у Сеньківку. В маленьке село, де колись жила його бабуся і залишила онуку будинок у спадок. Головний герой планує відкрити страусину ферму, тож Сеньківка якраз підходить для цього. Така перспектива, не дуже порадувала його дружину, адже міська дівчина звикла проводити свій час з подругами у дорогих бутиках та салонах краси.

Незабаром молодята переїжджають за місто, де зіштовхуються з купою проблем заміського життя. Та водночас знайомляться із своїми новими сусідами Любою і Васею, які готові допомогти їм освоїтися на новому місці. Захоплений Макс, починає втілювати свою бізнес-ідею. Проте, гламурна блогерка Маша не має наміру залишатися там і шукає будь яку можливість, щоб повернутися до міста.

Жанр

Будиночок на щастя – це серіал, знятий у жанрі ситком, що розповідає про сільські пригоди парочки. Він розвеселить глядача смішними ситуаціями, показуючи як міська пара, облаштовується у маленькому селі.

Дивитися трейлер онлайн: